Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lordhelpme'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Public Forums
    • New Riders Intro Section
    • Two Wheel Deals
    • General discussion
    • Unofficial Rides and Events
    • Dirt
    • Racer's Corner
    • Mechanic's Corner
    • Gear, Parts, and Mods
    • Pics & Movies
    • Local Classifieds
    • Comments & Questions for STLAR

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Contact #


Real Name


Motorcycle(s)


zipcode

Found 1 result

  1. As with every single vehicle I've gotten, I've always had battery issues, especially in the cold. After trying to start up my Kawasaki a few days after it was last ridden, it didn't want to start and did that horrifying ticking I've heard in car batteries. The lights would turn on with the key, but as soon as I try to start, even with the choke all the way down, it doesn't want to do anything and the lights shut off until I'm off the start. This was ~40 degrees. When it hit 60 the other week, it turned on just fine. Now it's doing the same thing again, even after we put it on the charger. Is this a common thing when it gets cold out or am I just really unlucky when it comes to things that go vroom?
×
×
  • Create New...